08 syyskuuta 2013

I CARE -heijastan hyvää -tempaus, 7.lk:t
Olemme aloittaneet 7. luokkalaisten kanssa tämän käsityövuoden ottamalla osaa upeaan kiusaamisen vastaiseen kampanjaan. Kampanja on nimeltään I CARE -heijastan hyvää. Järjestäjänä mm. Nuorisoasiainkeskus. Tempaus haastaa nuoret tekemään heijastajia ja miettimään konkreettisia keinoja kiusaamisen ehkäisemiseksi. Tempaus huipentuu Kansalaistorilla 14.9.2013 klo 12-17 pidettävään tapahtumaan.

Oppilaiden tekemät heijastajat ovat esillä installaatiossa Kansalaistorin tapahtumassa 14.9. Tapahtuman päätteeksi heijastajan voi käydä ottamassa mukaansa ja antaa ystävälle. Heijastajan tekeminen ja antaminen on merkki siitä, että sitoutuu olemaan kiusaamatta tulevan kouluvuoden. Kiusaamisen vastaisella tempauksella halutaan osoittaa, että pienillä teoilla on merkitystä ja kaverista välitetään.

Alla linkki kampanjan facebook-sivuille, jossa mm. voit äänestää upeinta heijastajaa ja heijastajia tehnyttä ryhmää. Voit äänestää Haagan peruskoulun oppilaiden töitä tykkäämällä kuvasta. Voittajat palkitaan upein palkinnoin!


Oppilailla oli tämän projektin yhteydessä mahdollisuus kokeilla Sizzix-laitetta. Jokainen oppilas suunnitteli itse heijastimensa ja keksi yhden vinkin kiusaamisen ehkäisyyn. Vinkki liitettiin kiinni heijastimeen.

Tässä hienot heijastimet vinkkeineen valmiina lähetettäviksi Nuorisoasiainkeskukselle ja sieltä lauantain Kansalaistorin tapahtumaan:
7AB -ryhmän heijastimet
7CD -ryhmän heijastimetEi kommentteja:

Lähetä kommentti